VPL portal uses cookies to deliver our services and to show you relevant ads, players info and pro clubs information. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Cookie Policy, Privacy Policy, and our Terms of Service. Using VPL services, is subject to these policies and terms.
Ok. I got it.

ps4 Turneul ”Doar Dinamo” eSports

Turneul ”Doar Dinamo” eSports - Open for subscriptions

ONE NIGHT CUP

Turneul ”Doar Dinamo” eSports

Date:
2020-04-12 / 15:30
Mode:
PS4 - 1 vs 1
General Info

Turneul ”Doar Dinamo” eSports. Câștigătorul va reprezenta FC DINAMO BUCUREȘTI și Dinamo București eSports în competițiile oficiale de FIFA 1v1.

Rules

1. Dispoziții generale

1.1 Fiecare participant care intră în turneu este conștient de toate regulile și le verifică periodic. Cunoașterea insuficientă a regulilor nu poate fi folosită ca scuză pentru încălcarea regulilor.

1.2 Jucătorul va crea un cont unic pe platforma https://www.virtualproleague.com/portal/

1.3 Fiecare participant care încalcă o regulă va fi pedepsit. Modul exact de pedeapsă va fi decis de către adminii implicați.

Exemple de pedepse sunt:

Pierderea meciului 0-3 la masa verde, reluarea meciului, puncte de penalizare, eliminarea din turneu, o interdicție temporară sau o interdicție permanentă în competițiile pe care Federația Română de Fotbal Virtual le organizează.

1.4 Inscrierile vor fi plasate pe site înainte de începerea turneului avand data de incheiere 12.04.2020 , ora 15:00.

 După începerea turneului (15:00), nu sunt permise modificări sau înlocuiri de jucători.

1.5 Meciurile trebuie jucate în intervalul care este afișat pe site.

1.6 Jucătorii care participă sunt obligați să se joace cu ID-ul de joc (PSN) pe care l-au specificat în formularul de înscriere.

1.7 ID-ul de PSN care este utilizat trebuie să fie egal cu ID-ul de gamer afișat pe listă. Dacă va fi folosit un alt cont, anunță unul din administratori înainte de începerea turneului.

1.8 Fiecare participant trebuie să fie online pe chat-ul turneului la care participă.

1.9 Fiecare jucător este responsabil pentru propria conexiune și trebuie să aibă o conexiune bună la internet pentru a evita un posibil "lag".

1.10 Dacă există motive să suspectezi că adversarul tău nu joacă după reguli sau cu un ”lag” uriaș care are loc pentru o lungă perioadă de timp, raportează acest lucru unuia dintre admini.

1.11 Fiecare participant are obligatia sa transmita meciurile disputate live pe canalul propriu de youtube si il va trimite pe grupul dedicat.

1.12 Fiecare participant declară că deține o consolă PlayStation 4 (orice variantă – fat, slim, Pro), jocul FIFA20 pe PS4 și un abonament activ de PlayStation Plus pe contul de PS alocat ID-ului, o conexiune stabilă la internet.

 

2. REGULILE TURNEULUI

2.1 Fiecare jucător trebuie să se înregistreze mai întâi pe //www.virtualproleague.com/

2.2 Toți participanții trebuie să intre in online cu 30 minute înainte de începerea turneului. Acest lucru se poate face prin intermediul chatului  turneului. 

2.3 Programul de joc și orele în care trebuie jucate jocurile vor fi publicate după pe pagina oficială de Facbook a FC Dinamo București și Dinamo București eSports.

2.4 Jucătorul care joacă acasă (' home ') este responsabil pentru începerea unui meci, prin trimiterea de invitați din joc.

2.5 Ambii adversari sunt responsabili pentru contactarea reciprocă și conectarea la joc.

2.6 Dacă ambii jucători sunt pregătiți și au început jocul, nu este permis să dețină pauze suplimentare ce nu sunt permise în joc.

2.7 Fiecare jucator trebuie să facă cel puțin o fotografie a scorului. Această fotografie ar trebui să conțină: scorul și nicknameul fiecărui jucător.

2.10 Când următorul meci este disponibil în program, trebuie să începi direct. Dacă meciul nu începe în 15 minute de la afișare, jucătorii ce nu se conectează la timp vor fi descalificați.

 3. SETĂRI SPECIFICE DE JOC: FIFA20 – PLAYSTATION 4

3.1 În general:

1.                 Setări: Setări standard

2.                 Meci durance: 6 minute

3.                 Viteza dejoc: Normal

4.                 Nivel: Legendary

5.                 Custom: 85 OVR Rated Teams

6.                 Echipă: Dinamo București

3.2 Toate meciurile trebuie jucate în modul ”online friendlies”.

3.3 Toate meciurile trebuie jucate cu echipa online Dinamo Bucuresti, 85 Player Rated .

3.4 Doar modul Tactical Defending este permis.

3.5 Este interzisă utilizarea formațiilor personalizate, pozițiile standard trebuie utilizate. (Deci nu utilizați butonul pătrat pentru a schimba poziția jucătorilor pe teren)
(Când adversarul are o formație personalizată, fă o captură de ecran/fotografie și trimite-o în chat către
 Admin). Adversarul tău primește un avertisment și meciul se va rejuca. Atunci când un jucător joacă cu o formație personalizată pentru a doua oară, acesta va fi descalificat.)

3.6 În cazul în care sunt probleme cu serverele, și toți participanții la turneu sunt scoși din joc, meciurile respective vor fi rejucate de la minutul în care s-au întrerupt. (ex. Dacă meciul se deconectează în minutul 79, se vor juca doar 11 minute din meciul rejucat).

3.7 Cand 2 (doi) jucatori nu se pot conecta intr-un meci, nu vor primi puncte de joc. Dacă există posibilitatea, jucătorii pot juca meciul înainte de închiderea fazei grupelor. Adminii vor decide dacă există suficient timp pentru reluarea meciului.

3.8 Când conexiunea este pierdută, meciul va fi reluat la minutul ramas și scorul curent.

3.9 Turneu cu faza grupelor:

- jucătorii vor fi împărțiți în grupe a câte 4 (patru) și vor juca fiecare câte 1 (meci) împotriva celuilalt din grupă. 3 (trei) puncte pentru victorie, 1 (un) punct pentru egal, 0 (zero) pentru înfrângere.

- Primii 2 (doi) jucători din fiecare grupă se vor califica în faza eliminatorie:

1.                 Când punctele de joc sunt aceleași, GOLAVERAJUL va decide cine va merge în etapa k.o.

2.                 Când golaverajul este același, meciurile directe decid cine va merge în etapa k.o.

3.                 În cazul în care în meciurile directe scorul este egal, golurile marcate (în general) vor decide cine merge la etapa k.o.

4.                 În cazul în care golurile marcate (în general) sunt aceleași, va fi jucat un nou meci între cei doi jucători. Când acel meci va fi egal, se va juca un nou meci cu Golden Goal.  (Primul jucător care înscrie, câștigă el meci).

3.10 Etapa playoff:

1.                 Toate rundele din etapa knock-out vor fi Best of One (Deci 1 meci)

2.                 Când va fi egalitate, va fi un nou meci cu Golden Goal.  (Prima echipă care înscrie, câștigă meciul)

3.11 Este permis să se joace doar cu echipa Dinamo Bucuresti. Nu este permisă schimbarea echipei în timpul turneului.

 

4. SCORURI ȘI RAPORTAREA LOR

Raportarea  scorurilor

a.      Faceți poza cu un dispozitiv video sau un telefon si o incarcati pe grupul de organizare.

b.      Raportați scorul corect .

c.       Scorul tău a fost raportat!


4.1 Ambii jucători trebuie confirme scorul.

4.2 Scorul total al unui meci trebuie raportat de ambii jucători.

4.3 Ambii jucători trebuie să raporteze scorul în termen de 5 (cinci) minute de la finalul meciului.

4.4 Când scorul jucătorilor nu se potrivește, acest lucru trebuie raportat adminilor. Tratăm cu seriozitate orice problemă dorim să oferim cea mai bună experiență pentru toți jucătorii din turneu.

4.5 Dacă cineva trece în mod deliberat scorul greșit, jucătorul în cauză este exclus imediat din toate turneele online organizate de Federația Română de Fotbal Virtual.

4.6 Atunci când doar unul dintre cei doi participanți raportează scorul iar celălalt jucător nu poate fi contactat timp de 5 (cinci) minute de la expirarea timpului de raportare (sau când este necesară o dovadă a scorului), acel jucător care a raportat scorul va fi desemnat câștigător al meciului.

4.7 Când niciunul din jucători nu raportează adminilor niciun scor (sau atunci când este necesar), ambii jucători vor fi descalificați.

4.9 Atunci când nu există nici un Admin prezent, soluția la conflictul dintre doi participanți va fi amânată până când un Admin va fi online.


5. REGULI DE COMPORTAMENT

5.1 Toți participanții la turneele organizate de Federația Română de Fotbal Virtual trebuie să-i trateze cu respect atât pe jucătorii participanți, cât și pe organizatori și admini.

5.2 Atunci când un participant folosește expresii jignitoare, defăimătoare sau rasiste față de adversarul său, acesta va fi imediat descalificat și vor fi luate măsuri disciplinare.

5.3 Limbajul obscen și/sau amenințările la adresa unui jucător, organizator sau admin reprezintă o descalificare instantanee.

5.4 În caz de fraudă și/sau de înșelătorii, un participant va fi descalificat imediat și vor fi luate măsuri disciplinare.

5.5 Toți participanții sunt tratați în același mod de către admini. La încălcarea regulilor, se vor lua următoarele măsuri disciplinare:

a.      Prima abatere: Jucătorul va fi descalificat imediat și va primi un avertisment oficial

b.      A doua infracțiune:  Jucătorul va fi descalificat imediat și va fi exclus din turneele organizate de FRFV timp de trei luni

c.       A treia infracțiune:  Jucătorul va fi descalificat imediat și va fi exclus din toate turneele viitoare organizate de către FRFV (Federația Română de Fotbal Virtual)

6. CÂȘTIGĂTORUL

6.1 Câștigătorul este cel care se califică din grupe și câștigă toate meciurile din traseul să către finală și aceasta inclusiv.

6.2 Câștigătorul va fi primit în echipa Dinamo București eSports și va reprezenta echipa FC DINAMO BUCUREȘTI în toate competițiile oficiale de 1v1 (campionate, turnee, evenimente caritabile) în orice variantă a disputării meciurile de FIFA 1v1 (Kick-off, Ultimate Team, Tournament, Online Friendlies) până la data de 30 august 2020.

6.3 Câștigătorul va face parte din echipa Dinamo București eSports, acesta având posibilitatea să evolueze și pentru celelalte echipe de FIFA ale clubului de eSports (2v2, 11v11).

6.4 Reprezentantul FC DINAMO BUCUREȘTI în modurile de joc 1v1 va primi toată susținerea din partea clubului de eSports, precum și cea a clubului de fotbal.

Admini:

Andi Stoica – andi@frfv.ro

Ștefan Adrian Timpu – stefan@frfv.ro

Ticket Teams Country Date Status
1
Dariusica2
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
2
TudorLFC
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
3
eduard_zwq_
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
4
xBGP7_Z22
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
5
AndiTiME98
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
6
NxS_AlbertoX21
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
7
papaty27
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
8
Nikklaus99
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
9
sl0w_bam
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
10
Skydim14_Z22
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
11
AlexIonut21
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
12
CBR-Livinho48
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
13
Ramses_C_77
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
14
ionybws2
ENGLAND 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
15
FaZe-Sebi25
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
16
A_Manoliu
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
17
c0stywinn3r@yahoo.com
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
18
Nicolasonn
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
19
Theo1Pascale
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
20
Cozmozaur
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
21
CBR-Raicu07
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
22
Steli25
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
23
DrEaQooL
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
24
Akincem333
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
25
bdenisandrei
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
26
GeorgianSuditu
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
27
AntonyoBebe
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
28
Irynel1st
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
29
DumiSwing
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
30
BorduzRazvan
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
31
Zeolitul
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
32
srgRomania97
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
33
robertzeulreus
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
34
AlphaKiller1256
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
35
AnesteIulian
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
36
Andrei_Oancea7
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
37
SS_WaTchd0g
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
38
boby_bogdan99
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
39
AnTo_Fotbalistu
ROMANIA 2020-04-10 CONFIRMED REGISTRATION
40
GeorgeCGF
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
41
giovinco1000
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
42
Catunel
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
43
svh-esports
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
44
clau_puka
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
45
xX_Steffan_Xx
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
46
bobi.hearthstone1
ALBANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
47
matidani10
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
48
Daniel Stoica
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
49
titirikimiki
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
50
Robyy0891
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
51
Denis_Serban07
SWEDEN 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
52
Ultras19892018
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
53
ALTERNATEVasi
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
54
brzJohn
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
55
maclau90
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
56
Zeusjanny
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
57
daxone222
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
58
ilmaz497
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
59
ctn1106
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
60
vladis_fcd7
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
61
robbert138
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
62
CRMIHAI
ENGLAND 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
63
Ibracadabra21LA
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
64
superhunters2
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
65
fnaticgrig
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
66
ovidiuiuonas23
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
67
Cunni08
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
68
helen_blumen
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
69
dmar91RO
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
70
robert_petre03
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
71
Alexdmm10
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
72
ciobanuflorin27
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
73
cristitdrx
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
74
Razzorr96
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
75
SwainyTod
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
76
missssuuu7
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
77
Mury4594
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
78
B20ANtoNIo
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
79
Anotherplanetg
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
80
fcd_isco
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
81
Aurashford
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
82
edi340
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
83
bedruuu
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
84
ARISS_Z22
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
85
petrealin
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
86
Pristolian-_-
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
87
HincuAlx
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
88
snippy0921
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
89
Track105
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
90
Marius-VoineaC07
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
91
fcdinadn_pch
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
92
STREIN_7
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
93
DDaniS98
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
94
EdyMonty28
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
95
ErenIBM
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
96
thegundan
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
97
NSD-Maly
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
98
AlexLegionDestro
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
99
armeanu1
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
100
Daviess12
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
101
PCosmin6
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
102
Theo_Guvidu
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
103
Jonnyy81
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
104
GS_tataNelson1
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
105
AlexTeKy11
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
106
rural074hair
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
107
RaduGeorge17648
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
108
sTroe911
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
109
Hundred-Winch
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
110
Der_Meister_FCP
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
111
LPS_KIKO
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
112
sharkiz91
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
113
Der_Meister_1924
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
114
Flavv2k20
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
115
alexdejazz
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
116
mupsy7
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
117
Seby22RSG
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
118
Jojoalex9720
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
119
paul7frunza
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
120
CSC-Maco
FRANCE 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
121
matara
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
122
torresguta
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
123
zDaNy-80x
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
124
Paul Caprita
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
125
nicolas-dobrin56
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
126
Balet11_
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
127
AND-VLEX
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
128
Dnkddb
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
129
Andrei_Rotea2005
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
130
CosminZerg
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
131
cristi_goidescu
ENGLAND 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
132
06Vlad-Dosoftei
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
133
CSC-Antonio
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
134
Rarestalmacel@yahoo.com
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
135
AlexRadu88
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
136
COSMINMCV
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
137
duccu_s
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
138
mohamedmahli99
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
139
NASTUREL
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
140
ManuCH01_
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
141
Liviu95Dinamo
ROMANIA 2020-04-11 CONFIRMED REGISTRATION
142
riki033878
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
143
Sebykaa12
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
144
amarieiflorentinatina@gmail.com
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
145
GimskyOFF
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
146
Robert_Fl07
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
147
ratiucosmin
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
148
arronellu
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
149
xYanisFC24x
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
150
Tutelea93
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
151
alexsandu95
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
152
ep1cshhow_Z22
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
153
mihairoscaneanu
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
154
anonymul99
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
155
HoryKeyboard
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
156
ExokNaingg
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
157
indirect_wagon
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
158
AndreiBombardier
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
159
beliar_w
FRANCE 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
160
Tuligu
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
161
Letofix-Bebeno
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
162
Fabinioh77
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
163
Shark0zZz10
WALES 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
164
G8Rares
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
165
Tosedarius
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
166
Maxim99Alex
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION
167
GhitaBA3
ROMANIA 2020-04-12 CONFIRMED REGISTRATION